Op 22 april 2018 nemen we deel aan een wereldwijde sponsorwandeling. Samen met Guide Dogs UK, Zuid-Afrika, Japan, Ierland, … zijn we op zoek naar baasjes én honden die de opleiding van geleidehonden willen steunen door hun wandeling op 22/04/2018 te laten sponsoren door familie, vrienden, kennissen, buren enz.. De opbrengst van alle Belgische giften gaat naar de opleiding van puppy's en naar de algemene werking van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden vzw.

Hoe werkt het?

Iedereen kan deelnemen. Je wandelt - met je hond - in jouw eigen buurt, alleen of in een groep. Als u geen hond heeft, kan u misschien wel de hond van de buren lenen voor een gezellige wandeling.

Vraag vrienden, familie, kennissen, buren, collega's en (lokale) bedrijven en organisaties om jouw wandeling te sponsoren. Ze kunnen de wandeling sponsoren met een vast bedrag of met een bedrag per gewandelde kilometer. Je kan werken met een papieren sponsordocument dat je invult en terugstuurt naar het BCG of je maakt gebruik van de donatiepagina op www.dono.be

Waarom wandelen?

Het BCG wil elke blinde of visueel beperkte persoon die zelfstandigheid zoekt en hiervoor mobiliteitstraining wil via een geleidehond, de mogelijkheid geven om dit te doen via ons centrum. 

Jouw doel?

Als organisatie in volle groei zullen wij de komende jaren sterk inzetten op de uitbreiding van ons puppybestand. Met de verzamelde fondsen zullen wij alle puppypakketten voor de pleeggezinnen, trainingsmaterialen zoals harnassen en riemen financieren.

Wat moet je doen?

- Meld je aan bij het BCG en maak, indien gewenst, je eigen online sponsorpagina
- Zoek sponsors voor je wandeling en maak de fondsen over aan het BCG.
- Ga wandelen op 22/04/2018!