UITGESTELD 

Om het risico op een verspreiding van het coronavirus te voorkomen, heeft het BCG besloten om al onze activiteiten voorlopig te annuleren tot 31 maart 2020.

Zowel de lezingen, bezoeken, sorteerdagen, ophalingen van dopjes als onze jaarlijkse Quiz op 20 maart...

 

15 de BCG-Quiz t.v.v het Belgisch Centrum voor Geleidehonden vzw

Vrijdag 20 maart 2020

Viio (school) - Sint-Truidersteenweg 17, 3700 Tongeren

Aanvang om 20u. stipt. 

 

 

Een gewone zaalquiz, maar toch net even iets anders.

Zoals steeds wordt de BCG-quiz een gezellig avondje uit met grappige en spannende vragenrondes. De ‘klassieke’ fotovragen maken plaats voor geluidsrondes en de praktische vragen zijn beschikbaar in braille of grootdruk om ook blinde of slechtziende personen toe te laten om deel te nemen. Ploegen met minstens 1 blind of slechtziend teamlid kunnen ook dit jaar meedingen naar een extra prijs in het nevenklassement!

 

 

Inschrijven is wenselijk. Er kunnen maximum 40 ploegen deelnemen.

Maximum 5 personen per ploeg.

Inschrijving: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 012/23.43.19 (BCG, enkel tijdens kantooruren) 

Inschrijvingsgeld: 15 euro per ploeg te betalen aan de kassa. 

Gegevens die we nodig hebben:

Naam deelnemende ploeg - Naam ploegverantwoordelijke – E-mailadres of telefoonnummer.

 

"Gebruik en vermelding van de naam of het logo van vzw BCG (asbl CBCG) evenals verwijzing ernaar om publicitaire, commerciële of andere redenen kan enkel mits uitdrukkelijke, geschreven en op voorhand te vragen toestemming"  

 

Ondanks de beste zorgen en de bestendige inspanningen die BCG vzw besteedt aan de samenstelling en de inhoud van deze website, met het oog op het verschaffen van zo actueel en correct mogelijke informatie, zijn een vergetelheid of een vergissing niet volstrekt uit te sluiten. Daarom kan deze informatie ook zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, geheel of gedeeltelijk gewist, verbeterd of gewijzigd worden. Het BCG vzw is derhalve niet aansprakelijk voor schade van welke aard of oorsprong ook, rechtstreeks of onrechtstreeks volgend uit, veroorzaakt door of samenhangend met, het gebruik van deze website of de inhoud ervan. In zoverre deze website een aanbod of een voorstel bevat, zijn deze niet bindend .