Organiseer een warme actie voor het BCG - Speculaas verkopen, wafels bakken, snoep verkopen, een kerstmarkt organiseren, de warmathon lopen...  Je kan het BCG steunen op verschillende manieren.  Doe een actie, registreer je actie bij Music for Life en breng ons op de hoogte.  Maak er samen me ons ook dit jaar weer een gezellig en warm eindejaar van!

 

KALENDER 2018 + VERKOOP PAARDENKOPJESPRALINES - Een initiatief van photographingblind.com. De foto’s van de kalender werden gemaakt door geleidehondgebruiker Mathieu.

 

 

 

 

Knop - kalender of pralines bestellen

Speculife - Verwen jezelf, je gezin, familie, vrienden, collega’s of medewerkers met deze ‘Harten en Trossen’ speculaaskoeken  € 5.00 per pakje van 350 gr. Bestellingen worden gratis verzonden via kariboo!

 

 

 

 

 

Knop - bestel online speculaas

 VERKOOP SCHOOLKAARTEN - De kleutertjes van KSD kleuterschool Campus Deurne 	ontwerpen zelf kerstkaart en verkopen deze ten voordelen van het centrum

 

 

BOTTI FOR LIFE - Tijdens de Warmste Week van Studio Brussel gaat er van elke verkochte trui uit onze webshop 5 euro naar het Belgisch Centrum voor Geleidehonden. Meer info op www.bottishop.be  Actie geldt van zaterdag 16 december 2017 om 12:00 tot 24 december om 18:00.

 

 

NEERPELTSE COOKIES FOR DOGS- De leerlingen van basisschool NEERPELT-CENTRUM verkopen zelf gebakken cakes, wafels en andere koeken. Ze verzamelen ook zoveel mogelijk dopjes voor de dopjesactie van het BCG. Geleidebandjesverkoop - Nena Van de Wouwer is creatief en ze heeft het hart op de juiste plaats. Ze maakt en verkoopt armbandjes gelijkend aan hondenleibandjes.
DOP JE MEE VOOR BCG - De leerlingen van De Zevensprong in Leuven verzamelen 		dopjes en verkopen koekjes in de stad.   ‘KOUDE’VOETENTOCHT - De leerlingen van de gemeentelijke basisschool Relegem stappen op vrijdag 22-12-2017 een ‘koude’voetentocht van 5km.
TKO WAFELVERKOOP - De studenten van Tweedekansonderwijs Volt te Leuven organiseren een wafelverkoop zowel op school als huis aan huis en op bestelling. KERSTHAPPENING “SPEEL EN EET FOR LIFE” - Op een sfeervolle alternatieve kersthappening van Basisschool Broeders - Nieuwstraat te Sint-Niklaas kunnen kinderen en hun ouders van allerlei zelfgemaakte lekkernijen smullen en leuke kerstspelletjes spelen op de spelenmarkt.
 KERSTHAPPENING KCST: “DE WARMSTE TAFEL” - Voor ‘de Warmste Tafel’ bakken de leerlingen van de Katholieke Centrumscholen Sint-Truiden (KCST) op 22 december 2017 heerlijke zoetigheden om te verkopen.  GEPAKT EN GEZAKT - Verkoop van katoenen zakken met het logo van Dames Volleybal Sint-Truiden (Davost).
HANDMADE - In woonzorgcentrum Ster Der Zee verkopen ze breigoed dat de bewoners zelf hebben gemaakt voor het lekker warm te houden en leuke crea materialen. Iedereen die iets leuks zoekt is welkom. QUIZ FOR LIFE - De Hasseltse Hondenschool organiseert een quiz ten voordele van Belgisch Centrum voor Geleidehonden.
BROODJE PINOBELLO - DE WARMSTE HOND - De leerlingen van het Technisch Heilig-Hartinstituut maken zelf diervriendelijke broodjes Pinobello (klashond Pino is de mascotte van de actie!). Hiermee wordt onze Pino niet alleen de eerste klashond van Vlaanderen, maar ook officieel de Warmste Hond! WARMSTEWEEK@SJH - Met het leerlingenparlement van Sint-Jozef Humaniora Brugge organiseren ze hun eigen Warmste Week op school! Iedere dag zetten ze een kleine actie op poten (pannenkoekenverkoop, een filmavond, henna, ...) om zo samen met heel de school zo veel mogelijk geld in zamelen.
24UREN-SORTEERMARATHON - Gedurende 24 uur worden er 15 000 000 dopjes gesorteerd door vrijwilligers. KOEKENBAK - De leerlingen van leefschool Pluishoek uit Goor verkopen zelfgemaakte koekjes en wafels aan buren en ouders.
ZWEMMARATHON	 - De leerlingen van 1B (KTA Brugge) zullen in 20 minuten zoveel mogelijk baantjes zwemmen! Ze laten zich sponsoren per baantje. KERSTSPULLEN FOR LIFE! - De kindjes van kinderopvang Pierewiet in Zutendaal, knutselen samen leuke kerstspullen om te verkopen.
GEWOON INZAMELEN VAN PLASTIC DOPJES - De ‘Vrouwen met vaart’ van Sluizen bij Tongeren dragen voor de eerste keer hun steentje bij aan de Warmste Week en verzamelen plastic dopjes tijdens hun kerstfeest. KERSTHAPPENING  VZW JIB IN HET KWADRAAT - Gezellige stubbe (eet en -drinkkraampje) onder het  goedkeurend oog van Ambiorix op de Tongerse kerstmarkt.
PANNENKOEKENVERKOOP - De verkenners van Akabe Aalst willen zich heel graag inzetten voor de Warmste Week en verkopen pannenkoeken aan de ouders van onze scouts en van deur tot deur. JOUW LICHT IN DE WARMSTE WEEK - YOGA MET MARIJKE - Zondag 17 december: als alternatief voor een drukke stresserende zondag in één of ander overbevolkt winkelcentrum op pakjesjacht: schenk een cadeautje aan jezelf
COOKING FOR LIFE - Op zaterdag 9 en zondag 10 maken we vers afhaal eten(per kilo) en op zondag met aperitief mogelijkheid keuze uit : stoofvlees, vol-au-vent, varkenswangetjes, verse frietjes  DOPJES SPAREN VOOR PUPPY - Vibloschool Leieland Deinze en Denise uit Deinze verzamelen dopjes op de aankoop van een pup te financieren.
Koekjes bakken - De Familie Schils-Volders bakt samen met de neefjes en nichtjes koekjes om blinde mensen te helpen. (3 koekjes voor €1,00)